Historien bag Adamsen’s Fisk

Historien

Historien bag Adamsen’s Fisk

Richardt Adamsen startede som fisker med egen fiskekutter i Gilleleje og kørte efterfølgende rundt med fiskebil i Nordsjælland, hvorfra han solgte de friskfangede fisk. Til at fange kundernes opmærksomhed havde bilen påsat en klokke, som der blev ringet med, når han kørte rundt på villavejene. Som medhjælp på bilen havde Richard Adamsen sønnen Jørgen Adamsen.

Far og søn køber i 1965 fiskebutikken i Værløse Bymidte. På havnen i Gilleleje købes i 1970 et gammelt isværk, der omdannes til skærrelokale til forarbejdning af fisken. Skærrelokalet ombygges i 1972 af Jørgen Adamsen (2.generation) til fiskeforretning og siden er udviklingen gået stærkt.

I 1993 overtages virksomheden af Lotte & Dan Adamsen (3.generation) – og i det år tilbydes havnens gæster, at kunne købe fastfood fra en campingvogn, som sættes op foran butikken og i 1997 flytter fastfood afdelingen fra campingvognen til eget udsalgssted under fast tag.

Historien

Historien fortsætter

Fiskeforretningen ved siden af den eksisterende butik overtages i år 2000 og ombygges til fastfoodafdeling. Skaldyr & Sushi Bar åbnes i 2005. Havnen nr. 9 i Gilleleje købes i 2012 og ombygges til frostrum, da der er et stort behov for udvidelse af frysekapaciteten.

I 2017 åbner Adamsens fisk op for streetfood trailer som få navnet Adamsens fishfood , den først er i Værftet madmarkede i Helsingør og samme år i december åbnes endu en afdeling i Odense. Start 2018 flyttes Fiskebutiken på Havnen i Gilleleje Lokaler og bliver forpagtet af Mike Jørgensen og hele havne fronten bliver bygget om til at kunne servicere de mange gæster med lækker fish food, delikatesser og hjemmelavet Fish and Chips.  

 Midt på havnen i Gilleleje ligger i dag sjællands største fiske virksomhed – 80 engagerede personer er i sommerperioden beskæftiget hos Adamsen´s Fisk. 
Adamsen’s Fisk – en moderne fiske virksomhed der følger med tiden…

Administration

Adamsen's Fisk ApS
Havnen 2, 3250 Gilleleje

Tlf: +45 4830 0927
Email: mail@adamsens-fisk.dk
Cvr. 16524409

Kontakt info

Tlf: +45 4830 0927
Tryk 1 for Fiskebutik
Tryk 2 for Deli & Sushibar
Tryk 3 for Fastfood "Det Røde Hus" 
Tryk 4 for Helsingør 

Tryk 5 Administration 

Tryk 6 for Lerhulen
Yderligere info her

Åbningstider

Alle vores forretninger har forskellige åbningstider
Se dem her

Kontrol rapport

Følg os på